
Urządzenia i Akcesoria
Faszerowane jajka z mieloną papryką
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
wody o temp. pokojowej400 g
-
jajek rozm. M6
-
majonezu70 g
-
musztardy pikantnej2 łyżeczki
-
octu jabłkowego1 łyżeczka
-
soli½ - ¾ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczka
-
papryka ostra, mielona do oprószenia jajek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
157.2 kcal /
658 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
1.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
388.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska