Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 克 水
- 50 克 黑米 ,預先浸泡3小時,瀝乾
- 150 克 米 ,洗淨,瀝乾
- 35 克 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 3535.4 kJ / 845 kcal
- Białko
- 14.7 g
- Węglowodany
- 190.3 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 5.5 mg