
Urządzenia i Akcesoria
黑米紅棗飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
水1300 克
-
黑米 ,預先浸泡3小時,瀝乾50 克
-
米 ,洗淨,瀝乾150 克
-
去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾35 克
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
845 kcal /
3535.4 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
190.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
5.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan