培根宮保白花椰
TM6 TM5 TM31

培根宮保白花椰

4.4 (8 ocen)

Składniki

  • 100 克 培根 ,切丁
  • 15 克 植物油
  • 450 克 白花椰菜 ,切小朵
  • 2 顆 蒜頭 ,用刀身壓扁
  • 5 克 乾辣椒 ,剪成段 (opcjonalnie)
  • 60 克 水
  • 1 小撮 鹽

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
2652.6 kJ / 634.6 kcal
Białko
22.9 g
Węglowodany
23.8 g
Tłuszcz
52.1 g
Tłuszcz nasycony
55.2 g
Błonnik
11.4 g
Sód
1365.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy