
Urządzenia i Akcesoria
培根宮保白花椰
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
培根 ,切丁100 克
-
植物油15 克
-
白花椰菜 ,切小朵450 克
-
蒜頭 ,用刀身壓扁2 顆
-
乾辣椒 (opcjonalnie) ,剪成段5 克
-
水60 克
-
鹽1 小撮
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
634.6 kcal /
2652.6 kJ
Białko
22.9 g
Tłuszcz
52.1 g
Węglowodany
23.8 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
55.2 g
Sód
1365.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan