Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 培根 ,切丁
- 15 克 植物油
- 450 克 白花椰菜 ,切小朵
- 2 顆 蒜頭 ,用刀身壓扁
- 5 克 乾辣椒 ,剪成段 (opcjonalnie)
- 60 克 水
- 1 小撮 鹽
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2652.6 kJ / 634.6 kcal
- Białko
- 22.9 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 52.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 55.2 g
- Błonnik
- 11.4 g
- Sód
- 1365.9 mg