
Urządzenia i Akcesoria
小黃瓜炒肉絲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
小黃瓜 ,去芯,切絲(食材絲前約650克)5 條
-
鹽¼ 茶匙
-
梅花肉 ,切絲 (約0.5公分×5公分)300 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
香油½ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
376.8 kcal /
1575.1 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
8.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
70.6 g
Sód
601.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品X李易
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan