
Urządzenia i Akcesoria
豆腐鮮蝦蒸蛋
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蛋1 顆
-
米酒¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
高湯70 克
-
嫩豆腐 切丁100 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
草蝦仁 去腸泥,切丁6 隻
-
新鮮香菜 (opcjonalnie) 取葉,切碎1 根
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
207 kcal /
867 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan