
Urządzenia i Akcesoria
法式牡犡濃湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
奶油20 克
-
洋蔥 ,切丁(約1公分)100 克
-
蒜頭 ,拍扁,略切10 克
-
麵粉 (任一種類)1 大匙
-
紅辣椒粉¼ 茶匙
-
匈牙利甜紅椒粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
牛奶500 克
-
鹽½ 茶匙
-
生蠔250 克
-
新鮮平葉巴西利 ,只取葉子,切碎5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
172.8 kcal /
722.5 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan