Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 奶油
- 100 克 洋蔥 ,切丁(約1公分)
- 10 克 蒜頭 ,拍扁,略切
- 1 大匙 麵粉 (任一種類)
- ¼ 茶匙 紅辣椒粉
- ¼ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 500 克 牛奶
- ½ 茶匙 鹽
- 250 克 生蠔
- 5 克 新鮮平葉巴西利 ,只取葉子,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 722.5 kJ / 172.8 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 0.8 g