
Urządzenia i Akcesoria
冬蔭公湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
香茅 取白色部份,切片4 枝
-
檸檬葉8 片
-
紅蔥頭 拍扁10 粒
-
新鮮紅辣椒 斜切2 根
-
新鮮香菜根 拍扁6 枝
-
南薑15 克
-
魚高湯1200 克
-
小番茄 對半切10 顆
-
新鮮草菇 洗淨120 克
-
萊姆汁60 克
-
魚露30 克
-
椰糖20 克
-
泰式辣椒醬80 克
-
草蝦 去鬚腳、腸泥12 隻
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
135 kcal /
566 kJ
Białko
19.97 g
Tłuszcz
1.284 g
Węglowodany
12.139 g
Błonnik
2.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

東南亞風味在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan