
Urządzenia i Akcesoria
蘆筍炒蝦仁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
草蝦仁300 克
-
米酒1 大匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片10 克
-
蘆筍 ,切段(約3公分)200 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
77.5 kcal /
324 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
3.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
370.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan