蔥抓餅

蔥抓餅

3.1 12 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
7 個

Składniki

  • 切蔥花
    3 根
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 熱水 (約95~100°C)
    220 克
  • 中筋麵粉
    400 克
  • 冷水
    80 克
  • 需多備一些
    30 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 221 kcal / 925 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 34.1 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...