蔥抓餅
TM6 TM5 TM31

蔥抓餅

3.3 (11 ocen)

Składniki

  • 3 根 蔥, 切蔥花
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 鹽
  • 220 克 熱水 (約95~100°C)
  • 400 克 中筋麵粉
  • 80 克 冷水
  • 30 克 油, 需多備一些

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
925 kJ / 221 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
34.1 g
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy