Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 根 蔥, 切蔥花
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 220 克 熱水 (約95~100°C)
- 400 克 中筋麵粉
- 80 克 冷水
- 30 克 油, 需多備一些
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 925 kJ / 221 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 2 g