
Urządzenia i Akcesoria
蔥抓餅
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
7 個
Składniki
-
蔥 切蔥花3 根
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
熱水 (約95~100°C)220 克
-
中筋麵粉400 克
-
冷水80 克
-
油 需多備一些30 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
221 kcal /
925 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan