
Urządzenia i Akcesoria
燕麥椰子餅乾
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
30 片
Składniki
-
冰糖粉30 克
-
奶油 ,室溫軟化120 克
-
蛋4 顆
-
黑糖粉120 克
-
鹽¼ 茶匙
-
椰子粉100 克
-
核桃 (opcjonalnie)60 克
-
燕麥片100 克
-
低筋麵粉200 克
-
黑巧克力片 (水滴型)80 克
-
葡萄乾100 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
154.9 kcal /
647.3 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
17.1 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食譜名人堂
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan