
Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦酪梨沙拉佐玉米餅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
酪梨優格醬
-
酪梨 ,去皮去籽,切塊(果肉重約150克)1 顆
-
原味優格 或希臘優格200 克
-
檸檬汁15 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
配料
-
水1000 克
-
蝦仁 ,去腸泥300 克
-
櫛瓜 ,去籽,切丁(約1公分)100 克
-
蛋 (帶殼),洗淨2 顆
組裝
-
小蕃茄 ,切小丁50 克
-
玉米片 (Doritos)1 包
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
139.8 kcal /
585.5 kJ
Białko
17.4 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
8.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
226.9 g
Sód
522.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

高蛋白 這樣吃
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan