韭黃牛肉粉絲煲

韭黃牛肉粉絲煲

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 切絲
    200 克
    200 克 火鍋牛肉片
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 ½ 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 韭黃 切段
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 魚露
    1 茶匙
  • 沙茶醬
    1 茶匙
  • 需視情況多備一些
    150 克
  • 寬粉條 ,以水沖洗至軟
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 271 kcal / 1135 kJ
Białko 6.887 g
Tłuszcz 23.986 g
Węglowodany 5.987 g
Błonnik 1.351 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...