
Urządzenia i Akcesoria
酸菜蒟蒻麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
高湯600 克
-
醬油1 ½ 茶匙
-
豬絞肉100 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
酸菜 ,切絲(約0.2公分)15 克
-
蒟蒻麵 ,以剪刀剪成兩段170 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
韭菜 ,切段(約3公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 ,切絲5 克
-
蔥 ,切蔥花5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
200 kcal /
845 kJ
Białko
15.5 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan