
Urządzenia i Akcesoria
豆渣香鬆
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
1 完整食譜
Składniki
-
海苔 ,剪小塊(約3公分)2 張
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
油20 克
-
糖25 克
-
醬油20 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1058.3 kcal /
4423.8 kJ
Białko
82.1 g
Tłuszcz
52.1 g
Węglowodany
100.3 g
Błonnik
34.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan