Terrine épinard-brocoli

Terrine épinard-brocoli

4.0 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de brocoli détaillé en petits bouquets
    200 g
  • d'épinards frais lavés et équeutés
    500 g
  • de crème liquide entière
    80 g
    80 g de crème liquide légère
  • d'agar-agar (2 c. à café bombées ou 2 sachets)
    4 g
  • de feta coupée en dés
    100 g
  • de fromage de chèvre frais, type Petit Billy® coupé en dés
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • d'huile d'olive pour la terrine
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 243 kcal / 1010 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...