Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 50 g de queso Gruyère, en trozos
- 150 g de harina de trigo, y un poco más para enharinar
- 10 g de polvo para hornear
- 3 huevos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite vegetal, y un poco más para engrasar
- 100 g de chorizo, en cubos (5 mm)
- 150 g de calabacita, con piel y en cubos (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 850 kJ / 203 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 128 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Bollos brasileños de queso
40min
Pan de caja blanco
2h
Enchiladas suizas
1h
Caldo de queso (Sonora) TM6 Pelar
35min
Birria de res estilo Jalisco
1hod. 45min
Totopos con requesón
1 Std. 20 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Carnitas de Marlin
40min
Muffins de jamón y queso
45min
Pan de caja blanco
2h
Botana de queso y ostiones ahumados
2h