Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 210 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 2 cditas de cebolla deshidratada en trozos
- 1 cda de salsa maggi
- 1 cditas de ajo en polvo
- 1 ½ cditas de eneldo, seco
- 1 cdita de cebolla en polvo
- 150 g de salami, en rebanadas
- galletas saladas o panes tostados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 382 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pacholas
35min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Filete de res con dos salsas
40min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2h
Dip de aguacate y surimi
5 Min
Ostiones Rockefeller
20 Min
Tortugas de tres chocolates
1 Std.
Botana fresca de surimi
10 Min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min