Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de apio
- 140 g de puerro en trozos de aprox. 5 cm x 5 cm
- 200 g de tomate en cuartos
- 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 2 cucharaditas de sal marina
- 4 ramas de albahaca fresca (solo las hojas y algunos tallos)
- 500 g de carne picada (450 g de ternera y 50 g de cerdo)
- 4 zucchini grandes
- 1 ½ cucharadas de sal
-
queso parmesano a gusto
lub queso provolone a gusto - mozzarella rallada a gusto
- albahaca fresca para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1372 kJ / 328 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15 Min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 Min
Goulash
1 Std.
Pasteles de pollo mediterráneo
45min
Pollo especiado
45min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min