Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro), en trozos (2 cm)
- 350 - 400 g de verduras variadas (p. ej. zucchini, zanahoria, calabaza, batata, apio) en trozos (2 cm)
-
50
g de verduras variadas congeladas (mezcla primavera o para sopa)
lub 50 g de arvejas congeladas - 700 - 800 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
lub 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) -
½ - 1
cucharadita de sal
lub ½ - 1 cucharada de salsa de soja - 60 - 80 g de fideos para sopa
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletitas de limón
1 godz. 45 min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 godz.
Torta de almendras
1h 10min
Locro
25 Std. 15 Min
Budín de naranja
1h
Hamburguesa de porotos azuki
1h 30min
Empanadas de verdura
1h 50min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 godz. 45 min
Calabaza rellena con arroz y verduras
45min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta Pascualina
1h 30min
Pastel de carne y calabaza
1h