Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

Ensalada de remolacha con vinagreta de perejil

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
  • 500 g de agua
  • 400 g de lentejas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
  • 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 30 g de cebolla de verdeo
  • 90 g de aceite de oliva
  • 45 g de vinagre
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1067.3 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 1653 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 23.3 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...