Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
- 500 g de agua
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de cebolla de verdeo
- 90 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 1067.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Pan artesanal TM6
5h
Flan de coco
5h 40 min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
Brak ocen
Yoghurt de vainilla
12 godz. 20 min
Cheesecake con Baklava (Black Diamond)
4 godz.
Goulash
1h 40min
Carbonada
1 godz. 15 min
Choux y eclairs
1h 30min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2 godz.
Budín de pan
3h