![Salmón con costra de almendras y hierbas Salmón con costra de almendras y hierbas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB659A77-9005-4E2C-8027-7DD69530B5D8/Derivates/b80ebf88-db63-4df1-a462-a60f4a40017f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras enteras con piel
-
½
taza de cilantro fresco
lub perejil fresco - 1 cucharada de aceite de coco
- 1 cucharadita de sal marina
- manteca para untar la bandeja Varoma
- 4 lomos de salmón fresco sin piel ni huesos (aprox. 150 g c/u)
- 1 limón (sólo su jugo)
- 1500 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Limonada de pepino
5min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 min
Salsas para fajitas
10 min
Pan de carne con puré de papas
Brak ocen
Zanahorias de hojaldre con crema de zanahoria y perejil
45 min
Soufflé de calabaza
1 godz.
Hamburguesa de zucchini
45 min
Mayonesa keto
5min
Ensalada de zanahoria rallada
10 min
Camarones con polenta estilo Georgia
40 min
Soufflé de acelga y queso
Brak ocen