
Urządzenia i Akcesoria
打拋豬肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切碎1 - 2 根
-
薑5 克
-
紅蔥頭5 克
-
油1 大匙
-
豬絞肉 (粗)300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
是拉差香甜辣椒醬2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮九層塔 只取葉子、切碎20 片
-
魚露1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
138 kcal /
579 kJ
Białko
15.135 g
Tłuszcz
6.533 g
Węglowodany
2.412 g
Błonnik
0.245 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

東南亞風味在我家
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan