Sorbet à l'abricot

Sorbet à l'abricot

3.8 49 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 30 g de sucre en poudre
  • 600 g d'abricots frais préalablement coupés en morceaux et congelés à plat
  • 20 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 1 blanc d'œuf

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.5 g
Kalorie 275.8 kJ / 65.2 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...