Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre en poudre
- 600 g d'abricots frais, préalablement coupés en morceaux et congelés à plat
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 275.8 kJ / 65.2 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Glace à l'abricot
6 Std. 15 Min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10 godz. 15 min
Crémeux glacé aux pêches
3 godz. 45 min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3h 15 min
Sorbet au citron et au limoncello
4 Std. 10 Min
Parfait melon-menthe
10 min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12h 30min
Sorbet à l'orange
12h
Sorbet citron vert
12h
Tapenade de Marseille
15min
Tapenades variées
10 min