Tajine de veau aux coings

Tajine de veau aux coings

4.1 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe de ras el-hanout
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de carottes pelées et coupées en rondelles
  • 200 g de coings pelés et coupés en huit
  • 400 g de pommes de terre épluchées et coupées en deux
  • 600 g de sauté de veau coupé en morceaux (3-4 cm)
  • 300 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 c. à café de graines de sésame (opcjonalnie)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • quelques feuilles de coriandre fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 1691 kJ / 401 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...