Tajine de veau aux coings

Tajine de veau aux coings

4.1 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de ras el-hanout
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de carottes pelées et coupées en rondelles
    400 g
  • de coings pelées et coupées en huit
    200 g
  • de pommes de terre épluchées et coupées en deux
    400 g
  • de sauté de veau coupé en morceaux (3-4 cm)
    800 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • du sel
  • du poivre moulu
  • feuilles de coriandre fraîche
    quelques
  • de graines de sésame (opcjonalnie)
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 401 kcal / 1691 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...