Pâtes aux bulots et tomates séchées

Pâtes aux bulots et tomates séchées

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 300 g de bulots coupés en deux ou trois
  • 200 g de tomates séchées coupées en dés
  • 1100 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 250 g de pâtes sèches, type conchiglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1022.5 mg
Białko 23.8 g
Kalorie 1854.8 kJ / 439.8 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 51.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...