Pâtes aux bulots et tomates séchées
TM6 TM5

Pâtes aux bulots et tomates séchées

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 30 g de beurre, coupé en morceaux
  • 300 g de bulots, coupés en deux ou trois
  • 200 g de tomates séchées, coupées en dés
  • 1100 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 250 g de pâtes sèches, type conchiglie

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1854.8 kJ / 439.8 kcal
Białko
23.8 g
Węglowodany
51.5 g
Tłuszcz
14.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
6 g
Sód
1022.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy