Pâtes aux bulots et tomates séchées

Pâtes aux bulots et tomates séchées

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    1 gousse
  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • de beurre coupé en morceaux
    30 g
  • de bulots coupés en deux ou trois
    300 g
  • de tomates séchées coupées en dés
    200 g
  • d'eau
    1100 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâtes sèches, type conchiglie
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 439.8 kcal / 1854.8 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 51.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 1022.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...