Cailles tandoori, riz à la mangue

Cailles tandoori, riz à la mangue

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La veille
  • de yaourt nature
    125 g
  • d'huile de colza
    2 c. à soupe
  • d'épices tandoori
    1 c. à soupe
  • de jus de citron
    3 c. à soupe
  • de vinaigre
    1 c. à soupe
  • sel
  • cailles désossées (demandez à votre boucher)
    4
Le jour même
  • de riz thaï
    240 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'amandes effilées
    60 g
  • d'huile de colza
    1 c. à soupe
  • de mangue pelée et coupée en cubes de 2 cm de côté
    100 g
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530 kcal / 2228 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...