Rotolo al caffe e nocciola

Rotolo al caffe e nocciola

3.3 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Pasta biscotto
  • di zucchero
    160 g
  • albumi
    6
  • di sale
    1 pizzico
  • tuorli d'uovo
    6
  • di caffè istantaneo
    1 cucchiaino
  • di granella di nocciole
    20 g
  • di farina tipo 00
    60 g
  • di liquore alla nocciola
    40 g
Farcitura
  • di zucchero
    80 g
  • di stabilizzatore per panna montata
    20 g
  • di mascarpone
    150 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    200 g
  • di caffè istantaneo
    5 g
  • di panna fresca liquida
    100 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaio
  • di cioccolato fondente a pezzi
    150 g
  • di burro
    5 g
  • di granella di nocciole
    20 - 30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 433 kcal / 1812 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 26.6 g
Węglowodany 40.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Sód 181 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...