Urządzenia i Akcesoria
Caviar d'aubergines
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
3 aubergines bio (650 g), coupées en deux dans la longueur
-
5 - 6 gousses d'ail en 5-6 lamelles
-
600 g d'eau
-
3 c. à soupe d'huile d'olive
-
du sel
-
du poivre moulu
-
4 chapatis maison ou du commerce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1197 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Houmous
10 min
Houmous
13 godz. 10 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Houmous
10 godz. 40 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Houmous
3 godz. 30 min
Tartine de caviar d'aubergine aux figues et comté
45 min
La socca
40 min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 godz.
Caviar d'aubergine aux poivrons
1 godz. 35 min
Houmous au citron
5 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min