
Urządzenia i Akcesoria
Pâte à crêpes sans gluten
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 parts
Składniki
-
de farine de riz complet150 g
-
de farine de manioc100 g
-
de lait de soja500 g
-
œufs3
-
de sel1 pincée
-
de sucre de canne blond1 c. à café
-
d'huile d'olive et un peu pour la cuisson2 c. à soupe
-
d'eau de fleur d'oranger (opcjonalnie)1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
99 kcal /
419 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sans gluten
11 Przepisów
Francja
Francja