Pâte à crêpes sans gluten
TM6 TM5

Pâte à crêpes sans gluten

4.5 ( 69 ocen )

Składniki

  • 150 g de farine de riz complet
  • 100 g de farine de manioc
  • 500 g de lait de soja
    lub 500 g de lait
  • 3 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café de sucre de canne blond
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la cuisson
  • 1 c. à café d'eau de fleur d'oranger (opcjonalnie)
    lub 1 c. à café d'extrait de vanille (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
99 kcal / 419 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
3.3 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy