Pâte à crêpes sans gluten

Pâte à crêpes sans gluten

4.5 70 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 parts

Składniki

  • de farine de riz complet
    150 g
  • de farine de manioc
    100 g
  • de lait de soja
    500 g
    500 g de lait
  • œufs
    3
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre de canne blond
    1 c. à café
  • d'huile d'olive et un peu pour la cuisson
    2 c. à soupe
  • d'eau de fleur d'oranger (opcjonalnie)
    1 c. à café
    1 c. à café d'extrait de vanille

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 99 kcal / 419 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 13.6 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...