Urządzenia i Akcesoria
Pesto classique au basilic
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 portion
Składniki
-
1 gousse d'ail pelée et dégermée
-
30 g de parmesan coupé en dés
-
35 g de pignons de pin
-
50 g de feuilles de basilic frais
-
100 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
241 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Houmous
10 min
Tzatziki comme en Grèce
40 min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15 min
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Pesto au basilic XXL
15 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
Pesto
5 min
Pesto au basilic
10 min
Tapenade
10 min
Tapenades variées
10 min