Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de parmesan, coupé en dés
- 35 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais
- 100 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 241 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Guacamole
25 min
Focaccia au romarin
2h 20min
Gaspacho
12h
Caponata sicilienne
55min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min
Tzatziki
15min
Pesto au basilic XXL
15min
Pesto au basilic
10 min
Tapenades variées
10 min