
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 parts
Składniki
-
de rhubarbe nettoyée500 g
-
de beurre et un peu pour le moule125 g
-
de cassonade3 c. à café
-
de cassonade140 g
-
de farine de blé130 g
-
œufs3
-
de lait80 g
-
citron jaune non traité le zeste et le jus½
-
d'amandes effilées60 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
485 kcal /
2024 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°10
64 Przepisy
Francja
Francja