Pissaladière classique

Pissaladière classique

3.3 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 parts

Składniki

  • 100 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 200 g de farine de blé semi-complet
  • 10 g d'huile d'olive 4 c. à soupe, 1 filet et un peu pour la saladier
  • ½ c. à café de sel
  • 4 gros oignons coupés en quatre
  • du poivre moulu
  • 2 c. à café de thym frais
  • 50 g d'olives noires
  • 1 boîte de filets d'anchois à l'huile

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 8 g
Kalorie 1042 kJ / 249 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...