Pissaladière classique

Pissaladière classique

3.4 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 parts

Składniki

  • d'eau
    100 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de farine de blé semi-complet
    200 g
  • d'huile d'olive 4 c. à soupe, 1 filet et un peu pour la saladier
    10 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • gros oignons coupés en quatre
    4
  • du poivre moulu
  • de thym frais
    2 c. à café
  • d'olives noires
    50 g
  • de filets d'anchois à l'huile
    1 boîte

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 249 kcal / 1042 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...