Poke de bulgur con judías rojas y atún (Cocción de arroz)

Poke de bulgur con judías rojas y atún (Cocción de arroz)

4.6 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

Aliño de hierbas
  • 15 g de hojas de perejil fresco
  • 10 g cebollino fresco en trozos
  • 80 g de cebolla en cuartos
  • ½ chile rojo fresco (opcjonalnie)
  • 60 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de vinagre
  • 20 g zumo de limón
Poke
  • 200 g de bulgur de grano medio
  • 400 g de agua
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
  • 220 g de atún al natural escurrido
  • 150 g de pepino de cualquier tipo en dados (1 cm)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 332 mg
Białko 24 g
Kalorie 1971 kJ / 470 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...