Urządzenia i Akcesoria
Crema mousseline
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
1 porzione
Składniki
-
500 g di latte intero
-
4 tuorli
-
100 g di zucchero (vedere consigli)
-
50 g di amido di mais (maizena)
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
250 g di burro a tocchetti a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
412 mg
Białko
34.9 g
Kalorie
9916.1 kJ /
2370 kcal
Tłuszcz
185.4 g
Tłuszcz nasycony
112.9 g
Węglowodany
150.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby® pasticciere
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema diplomatica
30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Crema chiboust
1h
Dacquoise ai lamponi
3h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min