Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 300 kJ / 72 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Pasta frolla
1h 50min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Pan di Spagna
1h 50min
Crema pasticcera
15min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Nenhuma avaliação
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Pasta choux
2h
Besciamella
15min
Pasta Choux
2h
Salsa al caramello
1h 30min
Bignè con crema pasticcera
3h