Pain rustique

Pain rustique

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
35 tranches

Składniki

  • de blé en grains
    600 g
  • d'eau froide
    320 g
  • de levure boulangère fraîche (30 g)
    ¾ cube
    3 c. à café de levure boulangère sèche, (12 g)
  • de babeurre
    200 g
  • de farine à pain
    150 g
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à soupe
  • de sel
    2 c. à café
  • de poudre de malt (opcjonalnie)
    1 c. à café
  • farine à pain pour fariner
    un peu de

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 70 kcal / 291 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...