Wegańskie bezy

Wegańskie bezy

4.3 71 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
36 sztuk

Składniki

  • 230 g wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) z 2 puszek, schłodzonej 8-12 godz.
  • 1 szczypta soli
  • 1 łyżeczka octu jabłkowego
  • 200 g cukru pudru
  • 1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 27 kcal / 113.1 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 6.6 g
Sód 4.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...