
Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie bezy
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
36 sztuk
Składniki
-
wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) z 2 puszek, schłodzonej 8-12 godz.230 g
-
soli1 szczypta
-
octu jabłkowego1 łyżeczka
-
cukru pudru200 g
-
skrobi ziemniaczanej1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
27 kcal /
113.1 kJ
Białko
0.3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
6.6 g
Sód
4.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WEGE ENERGIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wegańskie masło z aquafabą
2 godz. 25 min
Wegańskie bezy z kremem migdałowo-kokosowym i mango z kolendrą
8 godz.
Wegański burger bezglutenowy z portobello
1 godz.
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 godz. 50 min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1 godz. 30 min
Lody z pasty z fasoli adzuki (anko)
10 godz. 10 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Tofurnik z mango i limonką
3 godz. 40 min
Pizza z wegańskim "serem" z ziemniaków
1 godz. 40 min
Gofry wegańskie z kokosową śmietanką
55 min
Wegańskie naleśniki
50 min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 godz.