
Urządzenia i Akcesoria
Marmolada pomarańczowo-daktylowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 słoiki
Składniki
-
pomarańczy (ok. 3 duże szt.), obranych, bez białych błonek, pokrojonych na kawałki500 g
-
cytryna obrana, bez białych błonek (albedo), pokrojona na kawałki1
-
daktyli, suszonych, bez pestek miękkich (patrz wskazówka)500 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego200 g
-
wody100 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
1198.4 kcal /
5014.2 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
317.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DŻEMY I MARMOLADY
8 Przepisów
Polska
Polska