Crème de champignons aux saint-jacques

Crème de champignons aux saint-jacques

4.7 310 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'échalote
    25 g
  • de blanc de poireau émincé en rondelles
    15 g
  • de beurre doux
    30 g
  • noix de saint-jacques, avec corail
    12
  • de champignons de Paris frais émincés
    300 g
  • d'eau
    700 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincée
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de persil frais ciselé
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 390 kcal / 1618 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...