Gyozas grillés au porc et gingembre

4.7 73 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
25 pièces

Składniki

  • d'huile de sésame
    1 c. à soupe
  • d'échine de porc, désossée en morceaux
    250 g
  • ciboules en tronçons de 2 cm
    4
  • de gingembre frais
    2 cm
  • gousses d'ail
    2
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de vinaigre de vin
    1 c. à soupe
    1 c. à soupe de vinaigre de riz
  • de sauce de soja japonaise (shoyu), type tamari et un peu pour servir
    1 c. à soupe
  • feuilles à wonton rondes
    25
  • d'eau
    500 g
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • pâte de wasabi, prête à l'emploi pour servir

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 126.4 kcal / 529.1 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 229.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...