Rissoler des aubergines

Rissoler des aubergines

3.6 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
400 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 400 g d'aubergines coupées en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 16 mg
Białko 4 g
Kalorie 1132 kJ / 270 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 11.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...