Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 400 g de carottes, détaillées en bâtonnets (5 cm long, 0.5 cm d'épaisseur)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 240 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Faire sauter un mélange de légumes
30min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Faire sauter des oignons avec du piment
20min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min