
Urządzenia i Akcesoria
Tartinade d'artichaut à la tomate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
cœurs d'artichaut en conserve égouttés et coupés en morceaux6
-
de tomates séchées à l'huile égouttées100 g
-
de piment de Cayenne en poudre2 pincées
-
de jus de citron15 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
93 kcal /
387 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Végétales et Gourmandes
50 Przepisów
Francja
Francja