Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes décortiquées et blanchies
- 130 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 180 g de fanes de carotte
- 4 branches de persil frais
- 150 g d'huile de tournesol
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1808.7 kJ / 432 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 Std. 25 Min
Houmous
10min
Houmous de betterave
13 Std. 35 Min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3 Std. 30 Min
Pesto à l'ail des ours
10min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Tartinade de radis noir
5min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min