Urządzenia i Akcesoria
Pear and ginger paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 25 min
800 g
Składniki
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
19.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
23.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
624 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Lemon curd
20 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Pears in orange syrup
45 min
Espresso caramel sauce
45 min
Ginger fluff
50 min
Fruity dream
10 min
Quick beetroot relish
40 min