Urządzenia i Akcesoria
Pear and ginger paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 25 min
800 g
Składniki
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
19.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
23.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
624 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
NZ mustard sauce
15 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Fruity dream
10 min