Pear and ginger paste

Pear and ginger paste

4.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 25 min
800 g

Składniki

  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
    5 - 6
  • lemon juice
    40 g
  • water
    100 g
  • white sugar
    500 g

Wartości odżywcze na 800 g

Kalorie 2443.7 kcal / 10224.4 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 1.1 g
Węglowodany 624 g
Błonnik 23.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 19.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...