Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g di olio extravergine di oliva
lub 10 g di olio di oliva - 10 g di burro
- 250 g di scalogni, puliti e a metà per il lungo
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Cipolle e aglio dorati
20 dk
Cipolle dorate (200-300 g)
20 dk
Scalogno brunito (350 g)
25 min
Scalogno insaporito (350 g)
25 min
Scalogno insaporito (250 g)
20 dk
Cipolle brunite (200 g)
25 min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4h 30min
Cipolle e aglio insaporiti
20 dk
Cipolle insaporite (300 g)
20 dk
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 dk