Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere

Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere

4.3 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di anacardi non salati
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di panna da cucina
  • 200 g di passata di pomodoro
  • ½ cucchiaino di garam masala
  • 650 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi (4x4 cm), preferibilmente taglio spalla
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
  • 1 pizzico di curcuma in polvere
  • 1 pizzico di coriandolo in polvere
  • 1200 g di acqua
  • 240 g di riso Venere
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 96.5 mg
Białko 47.6 g
Kalorie 3439.3 kJ / 822 kcal
Tłuszcz 43.5 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 55.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...