Wersje kompatybilne
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di anacardi non salati
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi (4x4 cm), preferibilmente taglio spalla
- 200 g di panna da cucina
- 200 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di garam masala
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- 1200 g di acqua
- 240 g di riso Venere
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3439.3 kJ / 822 kcal
- Białko
- 47.6 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 96.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Carote fermentate
84u. 30min
Spalla di maiale sottovuoto
12h 25min
Pane injera
8j 30 mnt
Cipolle rosolate (200 g)
25min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Cottura del bulgur a grana media
35min
Cottura del riso jasmine
35min
Cottura del riso
25min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Cottura del riso basmati
35min