Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino

Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino

4.8 96 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di succo di limone
  • 1600 g di acqua
  • 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di burro
  • 200 g di vino passito
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaio di pepe verde in grani

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 90 mg
Białko 54.7 g
Kalorie 3127.5 kJ / 747.5 kcal
Tłuszcz 49.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 23.2 g
Węglowodany 11.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...