Petites baguettes épi au chorizo

Petites baguettes épi au chorizo

4.5 12 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 pièces

Składniki

  • d'eau
    150 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • de farine de blé complet type 150
    100 g
  • de sel
    5 g
  • de chorizo doux détaillé en petits dés
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 334 kcal / 1404.3 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 44.3 g
Błonnik 919.3 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 3.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...