Pain hérisson au pesto de tomates

Pain hérisson au pesto de tomates

4.6 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
4 portions

Składniki

La veille
  • d'eau
    220 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    320 g
  • de sel
    1 c. à café
Le jour même
  • tomates confites à l'huile d'olive
    10
  • de basilic frais effeuillés
    5 brins
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de pignons de pin
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de mozzarella en lamelles
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 571 kcal / 2389 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...